Aeowulf
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LEGO x Adidas ZX 8000 Bright Royal/Cloud White
#1
[Image: p_32582961_186701996_7639226.jpg]


Dette nik er mere bogstaveligt end noget andet, med ikke meget tilbage til fortolkning. Via Adidas Herre sideborrelåsen lapper parret med byens navn, hvert bogstav er præget med en tyk, hvid skrifttype. Andre steder kan lærredskonstruktionen prale af en stealthy sort farve, der er detaljeret detaljeret med hits af oliven. Tungen, foringen og hælen er imidlertid langt mere dristige i mønster, da de har en jordisk camo, der også strækker sig til den aftagelige pose.


I lighed med dette nik til to europæiske byer, den nyeste mulighed fra kapslen til overfladen bevarer en mørk farvepalet, yderligere orange snørebånd gemt i den aftagelige lomme på tungen og udskiftelige pletter. I stedet for at mindes byer i udlandet, skinner skoene dog i fokus på New York og Los Angeles. Endelig leverer ZX-skoens enesteenhed yderligere en utilitaristisk æstetik med en off-white mellemsål og lys tyggegummi brun bund Tilgængelig Nu.


Adidas og onlinemagasinet Highsnobiety går igen sammen om at udgive en specialudgave LEGO x Adidas ZX 8000 Bright Royal/Cloud White som en del af Three Stripes igangværende A-ZX-kollektion. Dette tilbud på adidas ZX 8000 kommer klædt i en blanding af Creme, Beige og Bone toner konstrueret med overdel i mesh parret med læder og ruskindsoverlejringer. Andre bemærkelsesværdige detaljer inkluderer "HS" præget mærke på blonder dubrae og hæle. En kork indersål oven på en tyggegummi ydersål fuldender designet.


Adidas x Highsnobiety ZX8000 sneaker er et møde i højeste kvalitet med det enkleste design. Vi har Adidas Hvid fundet alle de ting, der gør en perfekt sneaker, perfekt, og produceret den i en minimal cremefarve for øget renlighed. ZX8000 er konstrueret af de fineste materialer, adidas har at tilbyde, og har en kridtet mathvid overdel i mesh, bløde hvide nubuck -læderoverlejringer og korkstrømper. Highsnobiety's logo er stemplet ind i premium læderhælen og en lys gummi brun "TORSION" sålenhed afrunder basen med synlige "TORSION" stænger for enden af ydersålen.


https://www.aroundselect.com/

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)